Suonperä lähetyksessä: Lusikat ojennukseen
Tapakouluttaja Kaarina Suonperä opasti perjantain Studio55.fi-lähetyksessä muun muassa ruokailuvälineiden oikeassa käytössä.
− Ruokailu aloitetaan ulommaisella oikealla olevalla kapustalla, oli siellä mitä vain, Kaarina Suonperä ohjeisti ohjelmassa.
Myös juomalaseista se, joka on äärimmäisellä oikealla vesilasin kanssa, on se josta aloitetaan. Lautasen yläpuolelle on puolestaan sijoitettu jälkiruoka-aterimet, joista ylimmäinen otetaan oikeaan käteen.
− Rapuveitsi on ainoa veitsi, jonka saa laittaa suuhun, Suonperä muistutti.
Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta myös, mitä Kaarina Suonperä kertoi pukukoodeista ja kukkien tuomisesta isäntäväelle.
Uusimmat: Studio55.fi
Mainos
Uusimmat Studio55.fi jaksot

Meiju Suvas
Vieraana laulaja Meiju Suvas

Katsojakysymys

Voiko korkea verenpaine johtua yksinäisyydestä?

Yksinäisyys
Maalaislääkäri Tapani Kiminkinen vastaa katsojakysymyksiin yksinäisyydestä

Allergikolle ja astmaatikolle sopivat joulukukat
Vieraina allergianeuvoja Anne Vuorenmaa ja Viherpihan päätoimittaja Auli Honkanen.

Kyösti Mäkimattila ja Teemu Roivainen
Vieraina tangolaulajat Kyösti Mäkimattila ja Teemu Roivainen

Sopivat ruuat ärtyneelle suolistolle
Vieraana ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen.

Vieraana Anna-Leena Härkönen
Vieraana Anna-Leena Härkönen

Miten läheisen muistisairaan raivokohtauksien kanssa pärjää ja jaksaa?

Onko B12-vitamiinista apua Alzheimerin tautiin?