Mainos

Näin lukijat mieluiten viettävät kesäpäivänsä

Studio55.fi kysyi lukijoiltaan, mitä he puuhaavat helteillä mieluiten. Lue alta kesäiset vastaukset!

Studio55.fi:n lukijat kertoivat, kuinka he mieluiten nauttivat hellepäivästään. Mieluisinta aktiviteettia oli auringonotto sekä kävely- ja pyörälenkit, mutta puutarhassakin viihdyttiin. Lähes puolet vastaajista kertoi myös viettävänsä hellettä mahdollisimman paljon sisätiloissa.

Lueskelua riippumatossa, veneen rakennusta ja uintia

"Mökiltä tultua oli askareena heti nurmikon leikkuu, kukkien hoitaminen ja pyykkitupa! Pieni hiki ei haittaa, kun mieli on auringosta soikeana."

"Pidän puutarhassa puuhailusta. Kesän lämpimimmän päivän vietin hikoillen kasvihuoneessa tomaatin varkaita poistaen ja lannoittaen niitä. Joella kävin verkosta nostamassa hauen ruoaksi."

"Autolla liikkuminen on helpompaa, eikä tarvitse kuljettaa liikaa vaatteita mukana. On hauska tutustua uusiin paikkoihin ja tuttavien kesämökkeihin.".

"Lueskelen kirjaa riippumatossa puiden lehtien suojassa tai surffailen laiturin nokassa, kuten juuri nyt. Tämä kesä on niin ihanaa ja lämmintä. En valita ensimmäiseksi säästä."

"Uinti on ihan ykkösjuttu. Vesijuoksuvyön kanssa on kiva kellua ja katsella kesän poutapilviä."

"Tietysti ajelen motskarilla."

"Menen järvelle."

"Rakennan kaiken kesää matkavenettä, en välitä helteistä, on vain juotava vettä tarpeeksi. 27-30 astetta on mukava kesälämpö tropiikissa vuosikaudet eläneelle!"

"Menen uimaan aina kun mahdollista. Ikävä kyllä joudun usein kesäisinkin istumaan sisällä töiden takia. Uin sitten illemmalla, jos suinkin ehdin. Uinti virkistää parhaiten ja raikas olo säilyy kauan."

Auringonpalvontaa

"Talvella saa palella, nyt nautitaan helteistä ja auringosta!"

"Nautin pitkän talven jälkeen lämmöstä!"

Suojaa sisätiloista

"Olen mahdollisimman paljon sisätiloissa. En tahdo hikoilla yhtään enempää, kuin tarve on. Sen lisäksi en myöskään tahdo melanoomaa."

"Teen aamuisin kaikki päivän asiat, jotta voin loppupäivän levätä kuumuuden tuskassa."

"Sisällä on viileämpi, eikä niin paljon itikoita."

Studio55.fi

Uusimmat: Studio55.fi

Mainos