Mainos
Mainos

Mistä periaatteestasi olet luopunut? Vastaa ja voita kirjapalkinto!

Oletko luopunut jostain periaatteestasi pakon edessä tai vain ajatusmaailmasi tai olosuhteiden muututtua? Vastaa kyselyymme ja voit voittaa kirjapalkinnon.

Vannoitko, että et koskaan muuttaisi maalta kaupunkiin, tai päin vastoin, mutta kuitenkin muutit? Ajattelitko aina, että et koskaan tule hankkimaan lapsia tai luopumaan yksityisautoilusta? Tai että et koskaan tule rakastumaan tuohon ihmiseen, joka on nyt kumppanisi?

Olitko varma, ettet koskaan vaihtaisi alaa, mutta kuitenkin niin teit? Tai päätitkö, että et koskaan liity Facebookiin tai hanki älypuhelinta, mutta muutitkin mielesi?

Miksi mielesi tai näkökantasi muuttui? Luovuitko periaatteestasi pakon edessä vai muuttuiko vain ajattelutapasi elämäntilanteiden myötä? Onko periaatteesta luopuminen osoittautunut hyväksi asiaksi näin jälkikäteen katsottuna?

Vastauksia saatetaan julkaista nimimerkillä tai nimettömänä Studio55.fi-verkkosivuilla ja -tv-lähetyksessä. Yhteystietoja pyydetään vain arvontaa ja toimittajan mahdollista yhteydenottoa varten.

Vastanneiden kesken arvotaan Sofi Oksasen uutuusromaani Norma (Like). Teoksen arvo on noin 25 euroa. Kysely on päättynyt.

Uusimmat: Studio55.fi

0061cb Sivua ei löytynyt - MTVuutiset.fi
002dec

Uusimmat

00562
00491b
 
006e1

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

0 HTTP/1.1 404 Not Found Server: Apache-Coyote/1.1 Content-Type: text/html;charset=UTF-8 Content-Language: en-US Content-Length: 474 Date: Fri, 14 Dec 2018 21:31:41 GMT Cache-Control: max-age=10 Connection: keep-alive Resource not found
Resource not found

The requested resource does not exist.