Mainos
Mainos

Tahdonvoimalla voi parantua

Kysyimme lukijoilta, voiko tahdonvoimalla parantua. Suurin osa vastaajista uskoo, että voi.

− Koska kysymykseen ei voi vastata "kyllä" tai "ei". Tahdonvoima auttaa varmasti paranemisessa, mutta yksin sillä ei kyllä pärjää. Riippuu niin tapauksesta, totesi nimimerkki proteesipolvi.

− Jotakin sairauksista kyllä voi parantua, kunhan ajattelee positiivisesti ja uskoo itseensä, kirjoitti nimimerkki miramar.

− Jouduin seitsemän vuotta sitten vakavaan liikenneonnettomuuteen, jossa alaraajat menivät poikki. Sama kyseinen Tulikoura ei silloin antanut paljon toivoa kävelystä, mutta nyt kuitenkin täysillä mennään ja eletään lähes niin kuin ennen onnettomuutta, lukuun ottamatta ajoittaisia kipuja. Eli tahdonvoimalla olen opetellut kävelemään ja kuntouttanut itseäni, kertoi nimimerkki onnekas.

− Olen seurannut vierestä pahassa kolarissa ollutta läheistäni, joka vain päätti parantua. Lääkäreiden mukaan parantuminen on ihme, kertoi nimimerkki läheinen.

− Kokemani mukaan ei. Vaikka kuinka rukoilee, niin ei onnistu, kirjoitti nimimerkki mm.

Uusimmat: Studio55.fi

0061cb Sivua ei löytynyt - MTVuutiset.fi
002dec

Uusimmat

00562
00491b
 
006e1

Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

0 HTTP/1.1 404 Not Found Server: Apache-Coyote/1.1 Content-Type: text/html;charset=UTF-8 Content-Language: en-US Content-Length: 474 Date: Fri, 14 Dec 2018 21:31:41 GMT Cache-Control: max-age=10 Connection: keep-alive Resource not found
Resource not found

The requested resource does not exist.