Frederik: Testosteronia kuin nuorella miehellä

Machoilevana iskelmälaulajana tunnettua Frederikiä eivät vaihdevuodet vaivaa. Kuusikymppisen miehen testosteronitaso on edelleen nuoren miehen lukemissa.

− Kävin kaksi viikkoa sitten lääkärintarkastuksessa, jossa mitattiin kaikki mahdolliset arvot. Testosteronitasoni on 25. Normaalisti ikäisilläni se on alle 15, Frederik kertoo.

Laulaja julistaakin uudeksi numerokseen 25, jos kerran Vanhasen numero on 69.

− Mun testotaso on 25, ja kaikki tietää, mitä se tarkoittaa, mies kehuskelee.

Laulajan mukaan lääkäri ei osannut sanoa, mistä korkea taso johtui. Itse hän epäilee, että testosteronin määrä johtuu naisista, vaikka kateelliset kuulemma ajattelevat, että miehen v**umainen luonne pitää mieshormonin korkealla.

− Sitä paitsi oikeasti olen ihan rento ja mukava tyyppi. Mä olen vaan niin ylihetero ja niin macho, että ympärilläni olevat naiset pitävät testosteronin määrän hyvällä tasolla.

Hieman vakavammin puhuen Frederik kertoo ottavansa urheilutreenit tosissaan. Hän pitää kunnostaan huolta eikä päästä itseään ukkoutumaan. Niinpä lääkäri antoikin iskelmätähdelle täysin terveen (nuoren) miehen paperit.

Luvassa entistä villinpää machoilua

Iskelmätähden kevät ja kesä kuluvat ahkerasti keikkaillessa, ja uusi levykin on tekeillä. Diskokunkku-sinkku soi radioissa parhaillaan.

Juhannuksena Frederikin löytää festarilavoilta Porista ja Kalajoelta.

− Silloin lavalla nähdään entistä vauhdikkaampaa äijäenergiaa ja kovaa machoilua, hän lupaa.

Lopuksi Frederik haluaa vielä lähettää terveisiä kaikille Suomen naisille:

− Varokaa Reetua. Se puree korvasta, jos tulee liian lähelle.

Lue myös:

    Uusimmat