Mainos

Lue jalkavoide-testiryhmän arviot ja katso kilpailun voittajat!

Syyskuussa haimme palelevista jaloista kärsiviä henkilöitä kokeilemaan Relaxant-jalkavoidetta. Testiryhmä on nyt saanut urakkansa päätöksen ja antanut palautteensa.

Tutustu alta testaajien palautteisiin ja katso jutun lopusta, osuiko testiryhmän haun yhteydessä järjestetyn arvonnan voitto juuri sinun kohdallesi.

Minulla on ollut kahdenlaisia ongelmia jalkojen kanssa jo vuosia: suonenveto varpaissa ja jalkapohjissa sekä nilkat ovat kylmät ja palelevat. Mielestäni kummallinen yhdistelmä, koska jalkaterät ovat lämpimät. Halusin apua näihin vaivoihin.

Aivan selvästi nilkat ovat paremmat, olo ei tunnu enää niin jäiseltä, vaikka ilmat ovat kaiken aikaa viilenneet. Suonenvetoa on edelleen, se ei ole hävinnyt mutta "kramppi" on päällä ehkä lyhyemmän aikaa kuin ennen.

Voide on miedon tuoksuista, hyvin levittyvää, pehmentää jalkapohjakovettumia ja lämmittää kylmiä jalkoja. Edesauttaa jopa unen saantia kun jalat eivät palele.

Minulla on pikkusuonia poikki nilkoista, ja niitä on kiristänyt ja omituisesti pakottanut sekä tuntunut kuin iho olisi kireällä. Nämä tuntemukset ovat poissa kuin myös suonenveto. Eikä jalat ole olleet turvoksissa, kun on ollut kaupungilla "shoppailemassa", tullut kotiin suihkutellut ja voidellut, ovat jalat kuin uudesti syntyneet!

Voide imeytyi mukavasti. Jalkani palelevat yleensä iltaisin ja öisin, mutta käytettyäni Relaxant-voidetta saatoin "unohtaa" ko. vaivan. Enää ei tarvitse pitää monia sukkia iltaisin ja öisin jalassa. Lisäksi olen kärsinyt jalkojeni säryistä, sellaisesta pienestä kipuilusta, joka on pakottanut liikuttamaan jalkoja koko ajan, ja nyt sekin vaiva on vähentynyt huomattavasti.

Jalat tuntuivat lämpimiltä koko illan. Yösukkia en ole tarvinnut nukkumaan mennessä, mikä oli selkeä plussa. En pitänyt tuotteen koostumuksesta ja tuoksusta. Se on jotenkin teollisuusrasvan oloinen. Vaikka se on hajusteeton, on siinä kuitenkin tympeä perustuoksu.

Rasvasin jalkani iltaisin nukkumaan mennessä, voide imeytyi hyvin nopeasti. Yleensä olen käyttänyt uni-sukkia ympäri vuoden palelevien jalkojeni vuoksi, nyt viime kuukauden aikana vain kaksi kertaa tuli tunne, että jalkoja palelee.

Heti ensimmäisellä käyttökerralla jaloissa tuntui kihelmöintiä ja kuumotusta. Verenkierto on mitä ilmeisemmin parantunut, sillä ulkona paikallaan seistessäkään eivät jalat palele niin nopeasti. Työpäivän jälkeen huomasi, ettei turvotusta ollut niin paljon kuin ennen, ja nilkatkin löytyivät.

Ensimmäiset 3 viikkoa voide auttoi paleleviin jalkoihin, sitten teho lakkasi. Silti jalkojen palelu on pienentynyt.

Saadessani testata Relaxant-voidetta, huomasin huomattavaa parannusta jaloissa. Jo ensimmäisellä rasvauskerralla, noin puolentunnin rasvaamisen jälkeen, huomasi kuinka ihana lämpö tuli jalkoihin. Istumatyötä tekevänä jalat ovat väsyneet ja turvonneet päivätyön jälkeen. Tässäkin asiassa oli huomattava muutos.

Siveltyäni pohkeisiin rasvaa, noin tunnin jälkeen oli väsymys jaloista hiipumassa pois. Myös se, että rasvassa ei ole voimakasta tuoksua, on erittäin hieno asia.

Ensimmäiset kolme iltaa tuntui, ettei voiteesta ole mitään hyötyä, ennemminkin haittaa. Jaloissani tuntui sellaista kipristelyä, ikään kuin olisi ollut sellaisia pieniä/lyhyitä suonenvetoja, eikä voide lämmittänyt yhtään. Ajattelin jo pitääkö voiteen käyttö lopettaa, en kuitenkaan luovuttanut vaan jatkoin, ja jatkettuani varpaitani ei enää palellut nukkumaan mennessä.

Voidetta on helppo levittää, vaikkakin se tuntuu hieman tahmaisevalta. Jalkojen turvotukseen voide ei minulla ole auttanut, edelleen jää sukista aika isot raidat nilkkoihin.

Jalkojen paleleminen väheni, turvotus oli myös pienempää, oli ihana tunne kun jalkoja ei särkenyt. Kärsin ajoittain ns. levottomista jaloista, mutta nyt niitäkään oireita ei ollut koko voiteen käytön aikana. Jalkojen ihon kunto myös parani.

Olen käyttänyt voidetta joka ilta jalkateriin, koska minulla on erittäin kylmät jalat, ja joka yö suonenvetoa jaloissa. En ole saanut minkäänlaista apua tuotteesta. Suonenvedot ovat yhtä tuskalliset, ja villasukkia joudun käyttämään joka yö.

Usein jalkojani palelee iltaisin, ja tähän asti ovat auttaneet villasukat. Jo ihan alussa huomasin, että noin 10 minuuttia voiteen levittämisestä jalkapohjiin ja -teriin jalkani alkoivat lämmetä. En osaa sanoa, johtuuko voiteesta vai kuvittelenko, että jalkani eivät ole tuntuneet kylmiltä niin usein kuin aikaisemmin.

Relaxant-jalkavoide todella lämmitti jalat. Voide levittyi hyvin. Huonopuoli oli, että voide ei imeytynyt hyvin. Diabeteshoitajani sanoi tutkittuaan jalkani, että ne ovat erinomaisessa kunnossa.

Minulla on kolme kertaa leikattu suonikohjut ja palelevat jalat. Lisäksi olen yrittänyt hoitaa nilkassa olevaa säärihaavaa jo yli kuukauden. Rasvan käyttö turvonneessa nilkassa on kyllä auttanut hieman, mutta ei muuta mainittavaa apua.

Plussia: voide oli juoksevaa, ei liian paksua ja imeytyi hyvin ja nopeasti. Voide ei juurikaan tuoksunut millekään, mikä oli erittäin hyvä asia.

Miinusta: odotin voiteen lämmittävän kylmiä jalkojani, mutta voiteen jälkeen oli jalat entistä palelevammat. Vaikka laittoi sukat tai untuvatossut jalkaan, jalkoja paleli vain.

Käytin Relaxant-voidetta ohjeen mukaan. Valitettavasti turvotuksen suhteen sillä ei ollut minulla juurikaan vaikutusta. Sen sijaan jalat tuntuivat heti voiteen laittamisen jälkeen lämpimämmiltä kuin tavallisesti.

Säännöllisesti käytettynä jalkoja ei palellut, enpä kovin monesti ole aikaisemmin riisunut sukkia jalastani sen takia, että jaloilla on kuuma! Ikävää taas oli se, että tuoksu ja väri eivät olleet miellyttävä, mutta tietäen tuotteen ainesosat, mitäpä se muuta olisi voinut ollakaan.

Jalkavoide ei ollut mikään ihmevoide, mutta huomasin, että voide auttoi kylmiin ja väsyneisiin jalkoihin jonkin verran, voisin ajatella jatkavani voiteen käyttöä.

Olen saanut jalat parempaan kuntoon näin kesän jälkeen voiteen ansiosta. En ole tuntenut, että voide olisi paljon auttanut kylmiin jalkoihin. Turvotusta ei ole ollut jaloissa, joten siihen en osaa sanoa mielipidettä.

Voide oli helposti levittyvää ja sopivan rasvaista. En huomannut mitään lämmittävää vaikutusta. Jalat rentoutuivat ihanasti kovan työpäivän jälkeen. Voisin käyttää tuotetta jatkuvasti

On hyvä voide kosteutukseen, ja jalat pysyvät lämpiminä huonosta verenkierrosta huolimatta. Kuivista jaloista huolimatta imeytyminen hyvin hidasta, joka on aika iso miinus. Tuoksu on neutraali eikä häiritse hajuallergista.

Kuvat: Colourbox.com

He voittivat itselleen Relaxant-voiteen:

Marja Jussila, Tampere; Pasi Lehtovaara, Helsinki; Aini Keskinen, Kirkkonummi; Mirja Viinanen, Helsinki; Sirkka Turunen, Kuusamo, Raija Ingalsuo, Kälviä; Martti Puikkonen, Jyväskylä; Ritva Mikkola, Joensuu; Aija Huovila, Ruuhijärvi ja Pirjo Nieminen, Helsinki.

Uusimmat: Studio55.fi

Mainos