Mainos

Kysy ravintolisistä ja voita!

Ymmärrätkö mihin vitamiineja tarvitaan? Osaatko valita oikean valmisteen tarpeisiisi tai askarruttaako sinua jokin muu asia vitamiinien tai ravintolisien käytössä?

Eija Orreveteläinen on laillistettu ravitsemusterapeutti Ravitsemusaakkoset Oy:stä. Hän on työskennellyt muun muassa luennoitsijana, tutkijana Calcium in Europe -projektissa, elintarvikkeiden sekä itsehoito- ja painonhallintavalmisteiden ravitsemusasiantuntijana ja ravitsemuskoordinaattorina tyypin 2 diabeteksen ehkäisyhankkeessa.

Eija vastaa ravintolisiin liittyviin kysymyksiin tällä sivustolla marraskuussa. Lähetäthän kysymyksesi 1.11.–13.11. välisenä aikana.

Eijan vastaukset ovat luettavissa Studio55.fi-sivuilla tiistaina 22. marraskuuta. Eija myös vierailee Studio55.fi-tv-ohjelmassa tiistaina 8. marraskuuta.

Näin osallistut

Kaikkien kysymyksensä lähettäneiden kesken arvotaan 3 kappaletta Ladyvita 50+ -ravintolisiä.

Ladyvita-tuotteet on kehitetty erityisesti aktiivisen, suomalaisen naisen tarpeisiin. Ladyvita 50+ sisältää runsaasti mm. kalsiumia ja D-vitamiinia, joiden tarve iän myötä lisääntyy. Tuotteessa on myös tähän elämänvaiheeseen hyödyllisiä luonnillisia kasviestrogeenejä.

Lähetä kysymyksesi alla olevan kaavakkeen kautta. Kysymyksistä poimitaan vastattavaksi yleisimmät, ja ne julkaistaan nimettöminä.

Uusimmat: Studio55.fi

Mainos