Mainos

Mikä vuodenaikatyyppi sinä olet?

Ihmiset jakautuvat ihon väripohjan perusteella neljään eri vuodenaikaan. Kullekin vuodenaikatyypille sopivat tietyt värisävyt lähelle kasvoja.

Värianalyysi perustuu yksinkertaisesti ihon pohjasävyyn. Kellertäväihoiset ovat kevät- tai syksyihmisiä, sinipohjaisen ihonvärin omaavat kuuluvat kesä- ja talvikategorioihin.

Kevät: Keltapohjaisia, puhtaita ja raikkaita värisävyjä, kukkaan puhkeavan keväisen luonnon värejä. Näitä ovat esimerkiksi luonnonvaalea, kamelinruskea, puhdas lämmin punainen, persikat, sitruunankuorenkeltainen, omenanvihreä ja lämmin turkoosi.

Syksy: Keltapohjaisia lämpimiä, mausteisia ja murrettuja sävyjä, voimakkaampia kuin kevään sävyt. Syksyyn kuuluu paljon erisävyisiä ruskeita. Muita sävyjä ovat esimerkiksi petroolinsininen, pronssi, kirkas oranssi ja oliivinvihreä.

Kesä: Kuulaita ja raikkaita, viileitä ja puuterisia värejä, jotka on sävytetty valkoisella. Kesän sävyjä ovat vaaleat pastellisävyt, roosat, vaaleanpunaiset ja -siniset sekä hempeät lilat. Myös kova valkoinen (t-paidanvalkoinen), nutrianruskea ja farkunsininen toimivat.

Talvi: Viileänkohtalokkaita, dramaattisia värisävyjä, jotka on taitettu mustalla tai harmaalla. Talven sävyissä on harmaita, tummansinisiä ja jäisiä sävyjä. Muita talven sävyjä ovat puhdas valkoinen, syvä turkoosi, vihreä sametti, aniliininpunainen ja fuksia.

Uusimmat: Studio55.fi

Mainos