Suonperä lähetyksessä: Lusikat ojennukseen

Tapakouluttaja Kaarina Suonperä opasti perjantain Studio55.fi-lähetyksessä muun muassa ruokailuvälineiden oikeassa käytössä.

− Ruokailu aloitetaan ulommaisella oikealla olevalla kapustalla, oli siellä mitä vain, Kaarina Suonperä ohjeisti ohjelmassa.

Myös juomalaseista se, joka on äärimmäisellä oikealla vesilasin kanssa, on se josta aloitetaan. Lautasen yläpuolelle on puolestaan sijoitettu jälkiruoka-aterimet, joista ylimmäinen otetaan oikeaan käteen.

− Rapuveitsi on ainoa veitsi, jonka saa laittaa suuhun, Suonperä muistutti.

Klikkaa kuvaa ja katso päivän ohjelmasta myös, mitä Kaarina Suonperä kertoi pukukoodeista ja kukkien tuomisesta isäntäväelle.

Lue myös:

    Uusimmat