Lentoemäntä varoittaa – älä tee näitä mokia lentokoneessa

Lentoemäntä varoittaa matkustajia seitsemästä yleisestä virheestä, joihin hän ei toivoisi kenenkään sortuvan lentäessä. 

Vastikään työpaikastaan irtisanoutunut, nyt entinen lentoemäntä paljastaa työnsä syvimmät salaisuudet Redditissä. Käyttäjätilin adrianne456 takana on noin kaksi vuotta lentoemäntänä työskennellyt nainen.

1. Älä istahda ykkösluokkaan (ellei sinulla ole lippua)

Ilmeisesti tätä on tapahtunut siis useammin kuin kerran. Entinen lentoemäntä muistuttaa, että mitä todennäköisimmin onnistut vain nolaamaan itsesi.

2. Älä juo kahvia tai teetä

Lentoemäntä kertoo, ettei koskaan joisi teetä tai kahvia itse lentokoneessa. Lentoemännän mukaan vesi ei kuulemma ole pahaa, mutta hän vihjaisee, ettei vesisäiliöitä puhdisteta tarpeeksi usein.

3. Älä yritäkään liittyä kymppikerhoon

Vaikka kuinka hienovaraisesti yrittäisitte livahtaa istuimiltanne kohti wc-tiloja, joku huomaa aina. Lentoemäntä muistuttaa, että miehistöllä on lähes koko ajan katsekontakti jokaiseen matkustajaan.

4. Älä käy ”isolla hädällä”

Lentoemännän mukaan wc-tilan hajut pöllähtävät aina myös miehistön nenään – ovathan vessat strategisesti sijoitettu lentoemäntien läheisyyteen. Tätä toivetta ei tietenkään voi kunnioittaa, mutta lentoemäntä toivoo matkustajien edes muistavan sulkea aina oven perässään.

5. Älä säntää vessaan, kun matkustajat vasta etsivät paikkojaan

Tällainen toiminta saa lentoemännät raivoihinsa – olethan vain heidän tiellään.

6. Älä syö suoraan pöydältäsi

Edessä istuvan matkustajan selkänojasta avautuva pöytätaso saattaa olla likaisempi kuin uskotkaan. Lentoemäntä varoittaakin syömästä mitään ruokaa suoraan tältä pöydältä.

7. Jos pelkäät turbulenssia, älä istu koneen takaosassa

Valitse sen sijaan paikka koneen etuosasta. Turbulenssin tuntee pahiten istuessa lentokoneen takaosassa.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat