Seksikokemukset samasta sukupuolesta– "Kerran hyvän ystävän kanssa"

Studio55.fi kysyi lukijoiltaan eroottisista kokemuksista samaa sukupuolta olevan kanssa. Eroottisiin hetkiin ajoi uteliaisuus, kokeilunhalu, alkoholi sekä seksuaalinen suuntautuminen. Joillekin kokemus oli yksi nuoruudenkokeiluista, toiset taas löysivät seksuaalisuuttaan.

Naiset kertovat: "Kerran hassuteltiin saunassa"

Koin sen vain kerran. Meillä molemmilla oli poikaystävät intissä, me kurssitoverit olimme ensin ravintolassa syömässä, sitten meillä hieman vielä viiniä lisää ja sitten yhteinen yö yhdessä, ja aamulla tenttiin. Hyvin meni! Jälkeenpäin hihittelimme asialle.

No voi hyvänen aika, androgyynisenä olentona ihminen voi ottaa miehen roolin ollessaan itsekin nainen. Ihanaa suuseksiä orgasmiin asti.

Olin pariskunnan "kolmas pyörä". En tykännyt, jäi yhteen kertaan.

Rakastuin naiseen, joka ei ollut kiinnostunut. Hämmennyin ja aloin miettiä omaa suuntautumistani. Kokeilin siksi toisen naispuolisen ystäväni kanssa, joka oli minusta kiinnostunut. Tämä kokemus vakuutti, että olen umpihetero.

Netin kautta olen löytänyt muutaman bi-henkisen naisystävän, joiden kanssa olen harrastanut seksiä. Kokemuksia on muutamia ja kaikki ovat olleet todella miellyttäviä. Myös kolmen kimpan ja parinvaihtobileiden yhteydessä olen nauttinut seksistä naisen kanssa.

Harrastimme seksiä hyvän naisystäväni kanssa kerran. Se alkoi niin, että hän hieroi koko vartaloani ensin niin ihanasti, että sytyin siitä ja se johti yhdyntään. Hän laittoi itselleen dildon ja tyydytti minut sillä. Sen jälkeen harrastimme seksiä niin, että hieroimme toinen toistamme vasten, ja se oli ihanaa. Suhteeseemme kuuluu molemminpuolinen horjumaton luottamus. Hän oli harrastanut seksiä aikaisemminkin naisen kanssa.

Vain kerran tosi humalassa! Ei jäänyt traumoja.

Kunhan hassuteltiin kerran saunassa.

Tanssimista tiukasti, suutelua, rintojen puristelua. Siihen se tyssäsi. Oli mukavaa todeta, että olen tosiaankin hetero - en lesbo tai bi.

Miehet kertovat: "Mies tietää mitä mies haluaa"

Viimeaikoina on kumppaneinani ollut vain samaa sukupuolta olevia. Mies tietää mitä mies haluaa. He ovat olleet nuorempia, noin 20- tai 30-45-vuotiaita bi-miehiä.

Elän homosuhteessa! Ja nautin sydämeni kyllyydestä − vihdoinkin! Meillä kummallakin on takana avioliitto ja niistä upeita lapsia.

Erinomaisia sen jälkeen kun hyväksyin oman seksuaalisen identiteetin. Ja nykyään on hiukan helpompaa osoittaa myös julkisesti homoseksuaalista rakkautta.

Elämme rekisteröidyssä parisuhteessa jo toistakymmentä vuotta ja seksi senkuin paranee ja paranee kerta kerralta. Kumpikin oppii vuosien varrella tuntemaan ja tietämään sekä lukemaan kehon nautinnon kieltä rakkaimmastaan. Onhan se selvää, ettei yli kuusikymppinen ole mikään alle kaksikymppinen villivarsa ja kova parinvaihtaja, vaan osaa arvostaa pitkäaikaista, lämmintä ja rakastavaa, hellää seksipartneria.

Nuorena miehenä minulla oli hyvä ystävä, joka halusi tutustua ja kokeilla seksiä miesten kesken ja me kokeilimme jokusen kerran. Se jäi niihin kertoihin.

Studio55.fi-sivustolla toteutettuun kyselyyn osallistui 15. - 24.4.2013 välisenä aikana noin 1500 vastaajaa. Vastaajista 55 prosenttia oli naisia ja 45 prosenttia miehiä. 46 prosenttia heistä oli 55-64-vuotiaita, 30 prosenttia alle 55-vuotiaita, 21 prosenttia 65-74-vuotiaita ja 3 prosenttia yli 75-vuotiaita.

Studio55.fi

Lue myös:

    Uusimmat